Cruise Amerika

Cruise/Al 27 jaar helpen wij u om de juiste keuze te maken in het enorme aanbod van cruises. Wij kennen de schepen, de rederijen en de gebieden als geen ander. Misschien gaat u ...

Bekijk aanbod

Cruise/De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zeker op reisgebied! Want in dit immense land, van New York naar San Francisco is het ...

Bekijk aanbod

Of je nou een cruise wilt maken in Amerika zelf of juist vanuit Europa naar de Verenigde Staten wilt varen, het kan allemaal. Een cruise staat garant voor luxe, plezier en avontuur. En dat kan natuurlijk heel goed in Amerika.

Cruises in Amerika zelf

Er zijn diverse cruises waarbij je Amerika zelf echt kunt ontmoeten. Je vaart naar bekende steden in Amerika en soms ook nog in Canada of in Midden- en Zuid-Amerika. Op de meeste havens heb je ruim voldoende om van boord te gaan en de omgeving eens goed te bekijken. Van tevoren weet je precies wat het vaarschema is. Natuurlijk heb je aan boord van de cruise ook alles wat je van een goede cruise kunt verwachten. Denk aan zwembaden, lekker eten, live optredens en casino’s.

Cruise naar de Verenigde Staten

Een overzeese cruise is natuurlijk ook een mogelijkheid. Vaak stap je op ergens in Europa, zoals in Engeland of Frankrijk. De kans is aanwezig dat je eerst nog wat Europese steden bezoekt. Daarna ga je richting de Verenigde Staten en kun je ook hier enkele grote steden bezoeken. Soms is het nodig om terug te vliegen, maar er zijn ook speciale cruises die weer terug gaan naar de Verenigde Staten.

Cruise vanuit Amerika

Veel interessante cruises hebben als vertrekhaven een haven in de Verenigde Staten. Zo kun je gemakkelijk een cruise maken naar Zuid-Amerika of het Caribisch gebied. Of wat te denken van een cruise naar Hawaii? Wanneer je vanuit Amerika vertrekt, moet je doorgaans wel zelf vervoer regelen naar de Verenigde Staten.

Cruises voor kinderen

Wanneer je een cruise wilt doen met het hele gezin, is het natuurlijk altijd handig als deze geschikt is voor kinderen. Een goede optie is om een cruise te boeken van Disney Cruises. De cruiseschepen hiervan zijn zeer geschikt voor kinderen en bieden ook voldoende entertainment aan boord. Ook zijn de vaarroutes zo ingedeeld dat de kinderen onderweg leuke dingen kunnen zien. Veel cruises van Disney Cruises bevatten bijvoorbeeld een bezoekje aan het pretpark Disney World. Overigens zijn er voor volwassenen natuurlijk ook nog genoeg opties op deze cruises.

Vergeet ESTA niet

Als je een cruise gaat maken vanuit of naar Amerika, dan moet je niet vergeten om je visumaanvraag via ESTA te regelen. Iedereen die naar Amerika reist moet dit voor elkaar hebben en dit geldt ook wanneer je Amerika via het water bezoekt. Een toeristenvisum is drie maanden geldig en moet tenminste 72 uur voor vertrek worden aangevraagd.

Wat kost een cruise?

De kosten van een cruise is natuurlijk geheel afhankelijk van de cruise die je wilt. Er zijn korte cruises van een week of korter, maar ook lange cruises waarbij je maanden aan boord bent. De prijs van de hut is ook erg verschillend. Heb je een binnenhut zonder uitzicht op zee, of juist een buitenhut met prachtig uitzicht? De prijzen hiervan kunnen flink van elkaar verschillen.

Een cruise boeken

Wil je Amerika vanaf een cruiseschip ontdekken? Zorg dan dat je ruim op tijd bent met het boeken van een cruise. Veel cruises zijn ontzettend geliefd en het aantal plekken is maar beperkt. Online kun je heel gemakkelijk het aanbod met elkaar vergelijken. Bedenk van tevoren waar je ongeveer heen wilt en wat je als opstapplek zou willen hebben. Bekijk het reisschema ook goed. Het zou zonde zijn als je op de havens waar je stopt maar weinig tijd hebt om rond te kijken. Vergelijk ook de prijzen met elkaar en kies op deze manier een cruise die voldoet aan jouw wensen en eisen.