Hotels Amerika

Hotels/Of u nu in de stad, aan de kust of op het platteland verblijft, Booking.com garandeert u de beste prijs. De reserveringsservice van Booking.com is gratis.

Bekijk aanbiedingen

Hotels/Met Expedia.nl haalt u het enorme Amerika reisassortiment van een van de grootste online reisaanbieders ter wereld in huis. Flexibiliteit is de grootste troef van Expedia.nl ...

Bekijk aanbiedingen

 

Hotels/Hotels.com biedt reizigers een van de grootste accommodatiekeuzes op het internet, met onafhankelijke hotels, grote hotelketens en self-catering in meer dan 140.000 accommodaties ...

Bekijk aanbiedingen

Wanneer je op vakantie gaat naar Amerika, zul je ook een hotel – of meerdere hotels –moeten boeken. Het aanbod van hotels is immens groot. Langs elke snelweg vind je wel goedkope overnachtingsmogelijkheden en ook in de steden zijn veel hotels te vinden. Hoe kies je een goed hotel en waar moet je zoal op letten?

Wat is voor jou belangrijk?

Bedenk van tevoren wat voor jou belangrijk is wanneer je op zoek gaat naar een hotel in de Verenigde Staten. Wil je vooral veel luxe, zoals een zwembad en andere faciliteiten? Of is voor jou de ligging vooral van belang, zodat je overal gemakkelijk kunt komen? Is het de bedoeling dat je ergens meerdere nachten verblijft, of maak je een rondreis en wil je overal maar één á twee nachten blijven? Bedenk dit soort dingen van tevoren goed.

Van tevoren boeken?

Wanneer je vakantie in één stad is, is het raadzaam om je hotel van tevoren te boeken. Tijdens een rondreis kun je zelf bepalen of je de hotels vooraf boekt, of dat je op de bonnenfooi gaat. Waar je wel rekening mee moet houden is dat sommige hotels al snel zijn volgeboekt. In veel nationale parken zijn er bijvoorbeeld maar weinig overnachtingsmogelijkheden. Je zult echt maanden van tevoren moeten reserveren, wil je in een mooi natuurgebied slapen. Door vooraf onderzoek te doen weet je in welke plaatsen en gebieden je beter vooraf een hotel kunt reserveren.

Ontbijt in het hotel

In Amerika is een ontbijt in het hotel lang niet altijd gebruikelijk. Soms vind je een klein ontbijt dat bestaat uit wat muffins en vruchtensap. Er zijn natuurlijk wel hotels waar een ontbijt bij inbegrepen is, maar de meeste goedkope hotels hebben dit niet. In Amerika is het erg vanzelfsprekend om buiten de deur te eten. Ga altijd na of er een ontbijtmogelijkheid is in de buurt van het hotel, want je wilt natuurlijk niet flink moeten reizen voordat je kunt eten.

Ligging van het hotel

De ligging van het hotel is natuurlijk van groot belang. Wil je in de buurt zitten van bekende bezienswaardigheden? Vaak betaal je dan wel wat meer dan wanneer je verder moet reizen. Als een hotel verder van de bezienswaardigheden zit, heb je overigens wel vaker een gratis parkeerplaats. Dit kan handig zijn wanneer je een huurauto hebt. Heb je geen huurauto, zoek dan altijd goed uit of het openbaar vervoer vanaf het hotel goed geregeld is.

Wat is je budget?

Om een goed hotel te vinden is het raadzaam om je budget te bepalen. Als je een reis maakt door de Verenigde Staten en meerdere hotels nodig hebt, is het handig om van tevoren al te bepalen hoeveel geld je hiervoor kwijt wilt zijn. Je hebt goedkope hostels, maar ook dure luxe hotels. Een budget bepalen is dus wel verstandig. Mocht je echt willen besparen op overnachtingen, dan zou je kunnen overwegen om tijdens een rondreis op een aantal plekken te kamperen. Campings in de Verenigde Staten zijn enorm goedkoop. Andere nachten kun je dan weer in wat luxere hotels doorbrengen.

Hotels vergelijken

Online kun je gemakkelijk verschillende hotels vergelijken. Kijk naar alle zaken die je belangrijk vindt, zoals de faciliteiten, de ligging en de prijs. Ook kun je doorgaans online reacties vinden van mensen die eerder in het hotel hebben overnacht. Zo weet je of ze tevreden waren en kun je een beter beeld van het hotel krijgen. Je wilt immers niet teveel betalen voor een hotel dat geen service biedt en nog smerig is ook. Houd dit dus altijd goed in de gaten wanneer je op zoek gaat naar een hotel.