Blue Man Group

Blue Man Group/De Blue Man Group is een groep die vooral muziek maakt op slaginstrumenten. Bijzonder is dat het om drie mannen gaat, die in het zwart zijn gekleed en blauw geschminkt zijn. Het is een zeer geliefde groep en het is mogelijk deze te zien tijdens een bezoek aan Las Vegas.

Over de Blue Man Group

Het idee voor de Blue Man Group werd in de jaren tachtig ontwikkeld in New York. Ze deden toen nog optredens in de straten van New York en de interesse van mensen groeide langzaamaan. De populariteit steeg enorm, waardoor er ook meer mensen werden aangenomen die een Blue Man konden zijn. In elke show zijn er echter altijd maar drie blauwe mensen. De Blue Man Group is een groep die gebruik maakt van percussie, rockmuziek, verschillende bijzondere muziekinstrumenten en veel lichteffecten.

Blue Man Group in Las Vegas

Het is mogelijk om de Blue Man Group in Las Vegas te zien. Elke avond is er een show in het Monte Carlo Resort en de show staat bomvol energie. Het is volgens veel mensen één van de hoogtepunten in Las Vegas, waar je echt eens bij aanwezig moet zijn geweest. Zorg dus dat je ruim op tijd bent met het reserveren van een kaartje, zodat je niet naast het net vist.

Arrangementen

Je kunt natuurlijk kiezen voor een normaal kaartje van een show van de Blue Man Group, maar wellicht is het ook leuk om te kiezen voor een arrangement. Er zijn verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een show combineren met een etentje in het Monte Carlo. Ook is er een speciaal VIP Arrangement, waarbij je na afloop nog achter de schermen mag kijken. Ook krijg je geweldige zitplaatsen waar je zeker goed van de show kunt genieten. Ook is er nog een arrangement waarbij je behalve de show ook nog entree krijgt tot het Madame Tussauds wassenmuseum.

Wat kosten kaartjes?

De prijs van de tickets voor de Blue Man Group is enigszins afhankelijk van de datum en natuurlijk van het type ticket dat je koopt. De stoelen vlakbij het podium zijn daarbij ook nog eens een stuk duurder dan verder van het podium vandaan. Ook kun je profiteren van flinke kortingen wanneer je ruim op tijd bent met het boeken van de kaartjes. Dit kan je zeker 40 dollar schelen. In het algemeen moet je overigens wel uitgaan van een ticket van rond de 100 dollar. Dit is vrij prijzig, maar je krijgt er ook een fantastische show voor terug!