Chippendales - Las Vegas

Chippendales/Las Vegas staat bekend om de vele shows die er plaatsvinden. Eén van de bekendste shows hier is natuurlijk die van de Chippendales. Jaarlijks komen er onwijs veel vrouwen op deze show af om de Chippendales in levende lijven te mogen zien.

Over de Chippendales

De Chippendales is een groep mannen die strippen voor het publiek. De groep is opgericht in New York in 1979. Ondertussen is er ook een vaste show in Las Vegas en zijn er ook regelmatig wereldtournees waarbij de mannen overal ter wereld uit de kleren gaan. De mannen van de Chippendales zijn allemaal goed gebouwd en laten de harten van menig vrouw sneller slaan.

Een show

De show van de Chippendales is iedere avond in het Rio All-Suites hotel te bewonderen. De show begint om 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag is er ook nog eens een extra show om 22.30 uur. Tijdens de voorstelling zullen verschillende mannen van de Chippendales uit de kleren gaan. Soms worden hierbij ook dames uit het publiek gevraagd om mee te helpen. Regelmatig wordt de show vernieuwd met nieuwe muziek en vernieuwde acts. De show van de Chippendales wordt de beste show in Vegas genoemd met mannelijke strippers. Een bijzondere ervaring dus!

De mannen

De mannen van de Chippendales oefenen dagelijks uren aan hun shows en hebben daardoor erg veel training. Ook letten ze heel erg op hun levensstijl, zodat ze er gezond en goed uit blijven zien voor de shows. De mannen hebben allemaal een ander uiterlijk, zodat er voor iedereen wel wat leuks te zien is wanneer ze optreden.

Zitplaatsen

Er zijn verschillende zitplaatsen mogelijk wanneer je naar de Chippendales gaat. Je kunt in de zaal zelf gaan zitten, maar ook kiezen voor een plek op het balkon. Hier zijn speciale ruimtes voor groepen. Bijvoorbeeld een groep vriendinnen tijdens een vrijgezellenfeestje.

Kaartjes kopen

Kaartjes voor een show van de Chippendales zijn online te koop op de website van de Chippendales. Je kunt met een kaartje niet alleen naar de show, maar je krijgt ook toegang tot leuke clubs in Las Vegas, zoals VIP toegang tot de Pure Nightclub in het Ceasar Palace Hotel. Een gewoon kaartje kost tussen de 50 en de 70 dollar, afhankelijk van de plek waar je zit. Je kunt ook kiezen voor een speciaal VIP kaartje. Deze kost 80 dollar per persoon. Een VIP kaartje betekent dat je helemaal voorin de zaal aan een speciale VIP tafel komt te zitten. De kans dat je op het podium terecht komt met één – of meer – van de mannen is hierdoor heel groot. Kaartjes kunnen overigens ook worden gekocht in Las Vegas zelf, maar je loopt dan wel het risico dat er geen tickets beschikbaar zijn voor de dag waarop jij naar een show wilt.