Mirage Hotel - Las Vegas

MIrage Hotel/Het Mirage Hotel is een hotel in Las Vegas. Het hotel staat vooral bekend om de vulkaan buiten, die op vaste tijdstippen uitbarst. Het Mirage Hotel is hierdoor erg in trek bij toeristen, maar behalve de vulkaan heeft het hotel nog veel meer te bieden.

Over het Mirage Hotel

Het Mirage Hotel opende haar deuren in 1989 en is hiermee één van de oudere hotels op de Strip. Bij de bouw was dit hotel het duurste hotel ooit op dat moment. Ook was het hotel één van de hotels die ervoor zorgden dat Las Vegas in opkomst kwam en opnieuw geliefd werd bij de toeristen. Siegfried en Roy hebben heel erg lang een show gehad in dit hotel. Later kwam ook de show van Cirque Du Soleil LOVE erbij en dit is momenteel de langslopende show van Las Vegas. Buiten kun je naar een vulkaanuitbarsting kijken, die op vaste tijdstippen te zien is. Dit is geheel gratis en erg kenmerkend voor het hotel.

Dieren

In het Mirage Hotel kun je enkele dieren bekijken. Zo zijn er witte tijgers te bewonderen in de Secret Garden. Dit komt nog uit de periode dag Siegfried en Roy hier hun shows lieten zien. Ook is er een plek waar dolfijnen leven. Ook deze komen uit de show, maar zijn nu met pensioen.

Entertainment

In het Mirage Hotel zijn niet heel veel shows te bekijken, maar de shows die er zijn, zijn erg groot. De bekendste is LOVE, van Cirque Du Soleil, die volledig in het teken van de Beatles staan. Ook zijn er geregeld concerten en comedyvoorstellingen te bekijken in het Mirage Hotel. Natuurlijk is er ook een groot casino in het hotel waar je eens een gokje kunt wagen.

Dineren

Er zijn in het Mirage diverse eetgelegenheden. Zo is er onder meer een steakrestaurant, een buffetrestaurant en een Japans restaurant. Er zijn restaurants waar je alleen mag dineren als je net gekleed bent. Houd hier dus rekening mee. Voor deze restaurants mot je vaak ook van tevoren reserveren.

Overnachten?

Het is natuurlijk mogelijk om te overnachten in het Mirage Hotel. De prijzen per nacht zijn erg afhankelijk van de periode waarin je reist. Ook ligt het natuurlijk heel erg aan het kamertype dat je boekt. Wanneer je tijdens je stedentrip in Las Vegas kiest voor het Mirage Hotel, dan kun je profiteren van de zwembaden, de spa, de gymzaal en krijg je ook nog eens veel kortingen voor shows en eetgelegenheden in de buurt.