Shows in Las Vegas

Shows in Las Vegas/Las Vegas is de ideale stad om meerdere shows te bekijken. In elk hotel zijn diverse shows te vinden. Sowieso heb je in Las Vegas zowel gratis shows als betaalde shows en er is voor ieder wat wils.

Shows in Las Vegas

Las Vegas staat bekend om de vele shows die er plaatsvinden. Er zijn meerdere vaste shows, maar ook zijn er veel tijdelijke shows. Grote artiesten als Celine Dion, Beyonce en Shania Twain hebben al opgetreden in Las Vegas. Ook bekende groepen als de Blue Man Group zijn te bewonderen in Las Vegas. Of wat dacht je van een voorstelling van de Chippendales of Cirque du soleil? Dit is allemaal mogelijk!

Gratis shows

Er zijn meerdere gratis shows die je in Las Vegas kunt bekijken. De bekendste is de fonteinenshow bij het Bellagiohotel. De fonteinen bewegen in de maat van de muziek en dit is een prachtig spektakel. Iedereen die langsloopt kan meegenieten van deze pracht en praal. Bij het Treasure Island is er tevens een gratis show. Deze heet Treasures o TI. Het is een show met mooie vrouwen en stoere piraten. In hotel Circus Circus kun je van diverse gratis circusacts genieten.

Betaalde shows

In vrijwel elk groot hotel in Las Vegas op de strip vind je wel betaalde shows waar je heen kunt gaan. Hierbij kun je denken aan concerten, toneelvoorstellingen, shows, musicals en andere voorstellingen. Er zijn ook een groot aantal shows die alleen geschikt zijn voor mensen van achttien jaar en ouder (in veel gevallen zelfs 21 jaar en ouder).

Welke shows zijn er?

Er zijn verschillende websites waarop je precies kunt zien welke shows je kunt bijwonen tijdens een trip in Las Vegas. Ook kun je terecht op websites van hotels, waarop je precies kunt zien welke mogelijkheden er zoal zijn.

Kaartjes kopen

Tickets voor shows kun je op verschillende manieren bemachtigen. Je kunt ze online reserveren, bijvoorbeeld op speciale websites met aanbiedingen of op de website van het hotel zelf. Wanner je van tevoren reserveert, weet je zeker dat je naar een show kunt gaan. Je kunt er echter ook voor kiezen om de tickets in Las Vegas zelf te kopen. Als je geluk hebt zijn ze dan wat goedkoper, maar je hebt wel het risico dat de shows al vol zitten. Wanneer je dus echt zeker ergens heen wilt, is het raadzaam om dit vooraf te boeken.

Wat kosten de shows?

Prijzen van de shows kunnen erg verschillend zijn. De prijs is helemaal afhankelijk van de show waar je heen gaat. Een show van een artiest als Celine Dion kan ruim honderd dollar zijn, maar er zijn ook veel shows van slechts een paar tientjes.