Rodeo Drive

Rodeo Drive/Rodeo Drive staat voor veel mensen synoniem met rijkdom en luxe. Rodeo Drive is namelijk het duurste winkelgebied ter wereld. Het ligt vlakbij de wereldberoemde wijk Beverly Hills en er zijn alleen maar dure spullen te verkrijgen.

Rodeo Drive is luxe

Alleen de dure en luxe winkels vinden hun weg naar Rodeo Drive in Los Angeles. Je vindt er bijvoorbeeld winkels van Chanel, Hugo Boss, Jimmy Choo, Versache, Dior en Tom Ford. Natuurlijk zijn er ook winkels van lokale designers die met de grootste sterren hebben gewerkt. De winkels zijn ruim opgezet en je kunt er alleen het duurste en beste vinden. Rodeo Drive is een straat van drie blokken, maar de meeste mensen rekenen het gebied in het noord en zuiden ook onder Rodeo Drive.

Professionele medewerkers

Natuurlijk zijn de medewerkers in de winkels op Rodeo Drive erg professioneel en ze kunnen je het nodige advies geven om zo de perfecte accessoire of kledingstuk voor je te vinden. Ze helpen je met het passen en het maken van beslissingen. Wanneer je inderdaad een dure aankoop wil doen in Rodeo Drive, dan kan dit advies erg prettig zijn.

Ook zonder geld is het leuk

Rodeo Drive kan ook zonder geld erg leuk zijn om te bezoeken. Bekijk de vele mensen op straat of verbaas je om de prijzen van een kledingstuk of accessoire. Wie weet kun je wel wat echte Hollywoodsterren spotten. Laat je overigens niet in de maling nemen. Mensen die met limousines aankomen, kunnen doodnormale mensen zijn die niet eens zo heel veel geld hebben. Voor hen is het gezien worden erg belangrijk. Uiteraard kunnen er ook mensen komen per limousine die de vele dure spullen in Rodeo Drive wél kunnen betalen.

Starbucks

Van de bekende keten Starbucks is er ook bij Rodeo Drive een filiaal te vinden. Houd er echter wel rekening mee dat je ook hier meer moet betalen dan bij een ander filiaal. Want, alles in Rodeo Drive is duur, dus ook de koffie.

Hoe kom je bij Rodeo Drive?

Het openbaar vervoer in Los Angeles is niet heel goed geregeld en je doet er dan ook niet verstandig aan om de bus te nemen. Een taxi zou eventueel wel kunnen, maar dit is wel erg prijzig. Het is beter om met je huurauto naar deze straat te gaan. Parkeren is wat lastig, maar kan wel een paar blokken verderop. Je hoeft dan maar een klein stukje te lopen. Maar wanneer je echt het geld hebt en de show wilt stelen, huur je natuurlijk een limousine voor een spetterende entree.