Malibu Beach

Malibu Beach/Malibu is een voorstad van Los Angeles en het strand hier is een echte toeristische trekpleister. Wanneer je naar Amerika gaat en vooral graag van het strand wilt genieten, dan moet je zeker naar Malibu Beach.

Malibu

Malibu is een voorstad van Los Angeles. De stad wordt gezien als originele surfstad van het land en de stranden hier zijn razend populair. Ook vind je in de stad erg veel grote en dure huizen van voornamelijk beroemdheden. Malibu staat garant voor een relaxte zonvakantie en je kunt ook nog eens heel gemakkelijk een trip maken naar Los Angeles.

Zuma Beach

Het bekendste strand bij Malibu is Zuma Beach. Hier komen soms wel 80.000 toeristen op een dag naartoe om te kunnen genieten van de zon. Parkeren hier is gratis en de omgeving is erg mooi. Behalve strand vind je er ook verschillende heuvels. Je kunt hier eventueel een cursus surfen krijgen.

California State Route 1

De California State Route 1 is een weg die voor het grootste gedeelte langs de kust loopt. De route wordt gezien als één van de mooiste kustroutes ter wereld en deze komt ook langs Malibu Beach. De weg is voor veel toeristen een echte must. Wanneer je een rondreis maakt door het westen van Amerika mag je deze weg eigenlijk niet overslaan. Onderweg kun je zeeleeuwen, zeekoeien en pelikanen spotten.

Malibu Family Wines

Wil je echte wijn uit Californië proeven? Dan kan dit heel goed bij Malibu Family Wines. Hier kun je rondleidingen krijgen en verschillende wijnsoorten proeven. Het is wel aan te raden om hier van tevoren voor te reserveren, want anders loop je het risico dat alles al vol is.

Adam’s House

Adam’s House is een prachtig uit in Malibu, dat behalve een huis ook een museum is.  Het huis is volledig ingericht zoals huizen werden ingericht in de periode van de Spaanse kolonies. Je kunt het huis zelf bekijken, maar het is ook mogelijk om een rondleiding te krijgen.

Malibu Coutry Mart

Malibu Coutry Mart is een markt in de buitenlucht waar je veel verschillende spullen kunt kopen. Maar ook als je niets wilt kopen is dit een leuke plek om te bezoeken. De lokale bevolking komt er ook altijd en zo kun je ook goed zien hoe de mensen in Amerika leven. Maak eens een praatje en geniet van de zon.

Los Angeles

Natuurlijk is het ook mogelijk om een uitstap te maken naar Los Angeles. Deze megastad heeft enorm veel te bieden. Zo kun je eens naar Hollywood of de vele huizen van de sterren bekijken. Tevens zijn er veel musea in de stad en kun je er heel erg goed winkelen. Het openbaar vervoer is niet goed geregeld, dus een huurauto is wel echt een must.