Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch/Abercromie & Fitch is een merk dat in Nederland steeds geliefder wordt. Er zijn steeds meer mensen die speciaal voor de Abercromie & Fitch winkel naar New York gaan om daar heerlijk te shoppen. Waar vind je deze winkels in New York?

Over Abercromie & Fitch

Abercormie & Fitch is een merk uit Amerika dat vrijetijdskleding ontwikkeld. Het bedrijf is al opgericht in 1892, maar is vooral de laatste jaren echt geliefd in Nederland en België. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 300 winkels van Abercromie & Fitch over de hele wereld. Twee ervan zitten in New York.

Waarom naar Abercromie & Fitch in New York?

Abercromie & Fitch is dus een zeer geliefd merk bij veel mensen. Maar waarom zou je hiervoor naar New York gaan? Er zijn toch ook winkelketens dichterbij? New York is natuurlijk sowieso al een ervaring en wanneer je hier toch al wilt shoppen, dan is Abercromie & Fitch een winkel die je niet mag missen. Ook kun je natuurlijk flink profiteren van de lage dollarkoers. Zo kun je best leuke koopjes vinden.

Winkels in New York?

In New York zijn er twee winkels van Abercormie & Fitch. De Flagship store vind je op 720 5th Ave in Midtown. Het aanbod hier is waanzinnig groot en je kunt er eigenlijk altijd wel wat vinden. Ook Downtown zit een Abercormie & Fitch winkel. Deze kun je vinden 199 Water Street en is een stuk minder groot. Toch kun je ook hier zeker slagen en wat leuks vinden.

Houd rekening met drukte

Waar je echt rekening mee moet houden is dat Abercormie & Fitch wereldwijd enorm beroemd en geliefd is. Houd dus rekening met enorme drukte. De kans dat je in de rij moet wachten voordat je de winkel in kunt is vrij groot aanwezig. Een wachttijd van dertig minuten tot een uur komt geregeld voor. Wil je dit zoveel mogelijk voorkomen? Ga dan niet op een zaterdag of zondag naar de winkel en ga bij voorkeur vroeg in de ochtend of wat later op de middag. Probeer ook om binnen kantooruren te gaan, omdat er dan toch altijd net wat minder mensen zijn. De drukte is overigens vooral bij de winkel in Midtown. De kleinere winkel Downtown heeft doorgaans geen wachttijd.

Winkel herkennen?

Veel winkels kun je van buitenaf direct herkennen. Dat is niet helemaal het geval bij de winkels van Abercromie & Fitch. Er zijn geen grote posters en etalages. Er is zelfs geen winkelnaam te zien. Er zijn wel bruine lamellen waar je niks door kunt zien. De  gebouwen zijn meestal erg onherkenbaar.