Apple Store New York

Apple Store/Apple is één van de bekendste merken als het gaat om computers, Ipods, Ipads en andere technologieën. In New York heb je meerdere Apple Winkels waar je deze producten kunt kopen.

Wat is Apple?

Apple is een merk in computers en consumentenelektronica. Het Amerikaanse bedrijf is opgericht in 1974 en heeft sindsdien veel belangrijke stappen gemaakt in computers en elektronica. Wereldwijd is Apple een zeer geliefd en bekend merk en het is onder anderen bekend van de Imac, de Iphone, de Ipad en de Ipod.

Apple Stores

Overal ter wereld vind je de speciale Apple Stores. Deze Apple winkels zijn gespecialiseerd in Apple producten. Over de hele wereld zijn er meer dan vierhonderd van deze winkels te vinden. De medewerkers hebben kennis van zaken en ook is er in elke winkel een Genius Bar te vinden. Hier kun je terecht voor technische vragen en met problemen. In sommige winkels is er ook een speciale Ipod-bar, waar je terecht kunt voor specifieke vragen over je Ipod.

Waarom Apple kopen in New York?

Wanneer je in New York bent, kun je overwegen om hier je Apple producten te kopen. De prijzen zijn zoals in Nederland en België, alleen dan in dollars. Soms kan de prijs wel schelen en ben je in Amerika goedkoper uit. Wellicht wil je hier een Apple product kopen, omdat er specifieke modellen zijn die je graag wilt die in Nederland (nog) niet te krijgen zijn. Het speciale garantiebewijs dat je in de Apple Store krijgt, is trouwens overal geldig en je hoeft bij problemen dus niet eerst terug naar New York te vliegen.

Hulp nodig

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je tijdens je reis in New York problemen hebt met een Apple product. Het is dan prettig als je weet dat er mogelijkheden zijn waar je terecht kunt om hulp te krijgen met je product.

Apple Store in New York?

In New York zal het niet heel moeilijk zijn een Apple Store te vinden. Er zitten er in Manhattan alleen al vijf filialen van de Apple Store. Twee van deze filialen zijn Flagship Stores. Dit wordt gezien als de best retailwinkels van Apple en het bedrijf heeft voor de architectuur verschillende prijzen mogen ontvangen. Deze Flagship Stores zitten in SoHo en Fifth Avenue. Andere Apple Stores in New York zitten in Grand Central Station,  Upper West Side en West 14th Street. Er is dus altijd wel een Apple Store waar je terecht kunt om een nieuw product te kopen of waar je je vragen kunt stellen.