Gossip Girl Tour

Gossip Girl is een enorm populaire boekenreeks en televisieserie die zich afspeelt in New York. Wanneer je naar New York gaat, is het wellicht een leuk idee om de bekende plaatsen van de serie in het echt te bekijken.

Over Gossip Girl

De boekenreeks Gossip Girl is geschreven door Cecily von Ziegestar. Er zijn meerdere delen van verschenen en wereldwijd is het een echt succes. Sinds 2007 is er ook een televisieserie die eveneens een groot succes is geworden. Gossip Girl speelt zich af in New York en de serie is vooral voor tieners. Al zijn er ook veel jongvolwassenen die er helemaal gek op zijn. Veel mensen zouden graag de locaties uit de serie in het echt willen zien. Gelukkig heb je daar speciale tours voor. Zo’n tour kan ook heel leuk zijn om bijvoorbeeld met je tienerdochter te maken.

Gossip Girl tour

Tijdens de Gossip Girl tour ga je met een bus langs bekende plaatsen uit de serie. Je mag op meerdere plekken uitstappen en zelf een kijkje nemen. Ook is er natuurlijk een gids aanwezig die alles vertelt over de serie en de plekken die je te zien krijgt. De tour begint bijvoorbeeld bij het Palace Hotel. Hier kun je de lounge van het hotel bekijken. Daarna ga je met de bus over de Madison Avenue, waar veel belangrijke filmlocaties te zien zijn. Onderweg stop je ook op verschillende plaatsen, zoals  Museum of the City of New York. De muur hiervan werd gebruikt als de muur van de school in de serie. Ook stop je bijvoorbeeld bij het Metropolitan Museum of Art, het Plaza Hotel en het Grand Central Terminal. De gids vertelt natuurlijk nog een hoop over de serie en zal met feiten komen die je wellicht nog niet kende.

Dylan’s Candy Bar

Erg leuk is dat je onderweg ook nog een stop maakt bij de Dylan’s Candy Bar, waar Dan en Vanessa ook zijn geweest. Hier vind je allerlei soorten snoepgoed. Denk hierbij aan jellybeans, lollies, gummyberen en chocolade. Het snoep hier is niet goedkoop, maar wel ontzettend lekker.

De tour boeken

Het is verstandig om de Gossip Girl Tour van tevoren te boeken. Dat kun je hier doen. Je weet dan tenminste zeker dat het niet volgeboekt is en dat je mee kunt gaan. De Gossip Girl Tour is immers best geliefd en het is zonde als je niet mee kunt gaan. De tour duurt ongeveer drie uur en kost zo’n dertig euro.