Helikoptervluchten New York

Helikoptervluchten New York/New York is een prachtige stad en iedereen die deze stad bezoekt, zal diep onder de indruk zijn van de vele bezienswaardigheden. Om New York eens op een hele andere manier te bekijken, kun je overwegen om een helikoptervlucht te maken. Dit is een bijzondere ervaring.

Bekijk hier een overzicht van alle beschikbare vluchten en prijzen.

New York

De bezienswaardigheden in New York zijn wereldberoemd. Het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en de vele andere plekken kennen we allemaal wel uit de films, series en van foto’s. New York is niet voor niets een geliefde stad. He kan leuk zijn om bekende bezienswaardigheden eens te bekijken vanuit de lucht. Vanuit een helikopter! Dit is een bijzondere ervaring die je waarschijnlijk nooit meer zult vergeten.

Helikoptervlucht New York

Een helikoptervlucht over New York duurt niet superlang. Houd rekening met ongeveer een kwartier. De precieze lengte is afhankelijk van de vlucht die je boekt en de vliegmaatschappij die je uitkiest. Je kunt kiezen voor een langere route, waarbij je over de Staten Island, de Bronx en andere bekende buurten en bezienswaardigheden vliegt. Een langere route duurt ongeveer een half uur. Dit is wel het duurste, maar tegelijkertijd zie je hier ook het meest. Denk hierbij aan ongeveer 200 euro voor een vlucht. Bij sommige vliegmaatschappijen is het mogelijk dat je een dvd kunt kopen van jouw specifieke helikoptervlucht.

Maatschappijen

Enkele voorbeelden van maatschappijen waarmee je een helikoptervlucht kunt maken, zijn New York Helicopter, Helikoptervluchten New York/Liberty Helicopter en Hellini. Het kan handig zijn om van tevoren eens goed te kijken naar het aanbod. Doorgaans wordt er gebruik gemaakt van speciale toeristen-helikopters, waarbij iedereen goed zicht heeft en de ramen soms wat groter zijn dan bij een normale helikopter.

Reserveren

Handig is om vooraf te reserveren. De helikoptervluchten in New York zijn ontzettend geliefd bij de toeristen en kunnen dus al snel volgeboekt zijn. Het reserveren kun je in veel gevallen al online doen, maar kan ook telefonisch of ter plaatse voor een paar dagen later. Houd er wel rekening mee dat wanneer je in New York zelf reserveert, de kans altijd aanwezig is dat het al volgeboekt is.

’s Avonds vliegen

Extra bijzonder kan het zijn om niet overdag, maar ’s avonds een helikoptervlucht over New York te maken. De stad ziet er natuurlijk met al die lampen compleet anders uit dan overdag. Er is een speciale avondtocht die je kunt boeken in combinatie met een boottocht. De avondvlucht duurt ongeveer vijftien minuten. Reserveren hiervoor is zeer verstandig, omdat het de enige mogelijkheid is om ’s avonds te vliegen.

Bekijk alle beschikbare vluchten (vanaf 98 euro)