Sex and the City Tour

Sex and the City Tour/De Sex and the City tour is een tour in New York die ideaal is voor de echte fans van deze televisieserie. Tijdens deze tour zie je alle bekende plekken uit de serie Sex and the City en kom je meer te weten over de serie zelf.

Wat is Sex and the City?

Sex and the City is een serie over vier vriendinnen die ieder op een andere manier met liefde en seks omgaan. Veel taboe’s werden in deze serie besproken, maar altijd op een luchtige en leuke manier. De serie speelt zich af in New York en er zijn meerdere seizoenen van gemaakt. Al vanaf het eerste seizoen was het een enorme hit.

Sex and the City tour

Aangezien Sex and the City zo enorm populair is, is het niet gek dat veel vrouwen interesse hebben in de speciale Sex and the City tour. Tijdens deze tour krijg je alle highlights uit de serie te zien. Je rijdt met een bus door New York en de gids zal alles vertellen over de verschillende filmlocaties. De tour kent in totaal vier verschillende stops en je kunt hier zelf even rondlopen en je in de serie wanen. De tour duurt ongeveer drie uur en onderweg krijg je veel te horen over de serie, waarbij je wellicht wat nieuwe en leuke feitjes te weten komt. Het is natuurlijk ook heel leuk om deze tour samen met vriendinnen te maken.

De stops?

Tijdens de tour maak je vier verschillende stops en kun je zelf een kijkje nemen in bijvoorbeeld de Pleasure Chest of restaurant Buddakan. Ook kun je even winkelen in de Bleeker Street, een bekende straat uit de serie. Ook ga je nog naar de bar waar Carrie en haar vriendinnen veel te zien zijn. Hier krijg je uiteraard kun je dan ook cocktail drinken: een Cosmopolitan. Onderweg krijg je overigens ook nog een cupcake uit de Magnolia Bakery.

Moet je vooraf reserveren?

De tour van Sex and the City is erg geliefd en veel vrouwen willen graag de verschillende locaties zien die zo bekend zijn uit de serie. Je kunt proberen om de tour pas te reserveren wanneer je in New York bent, maar de vraag is of er dan nog wel plek is. Wanneer je echt heel graag deze tour wilt maken, doe je er dus beter aan om ruim op tijd te reserveren. Dit kan online en kost niet veel tijd. Je kunt dan precies aangeven op welke dag en welk tijdstip je de tour wilt maken, zodat je zeker weet dat het niet volgeboekt is.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid