Uggs store New York

Uggs zijn al jarenlang geliefd bij veel vrouwen. De schoenen zijn best duur en het is dan ook niet vreemd dat er mensen zijn die hun Uggs in New York kopen. Dankzij de lage dollarkoers kan dit namelijk erg voordelig zijn.

Wat zijn Uggs?

Uggs zijn schoenen waar je van houdt, of die je haat. Veel vrouwen zijn dol op deze schoenen. Het zijn laarzen gemaakt van schapenleer en schapenvacht. De uggs zitten erg warm en zijn dan ook vooral geschikt voor de winter. Al zijn er ook genoeg vrouwen die de schoenen in de zomer dragen. Van de Uggs zijn er ook veel namaakproducten op de markt, maar de echte liefhebbers willen natuurlijk de échte Uggs laarzen aanschaffen. Dit kan heel goed in New York.

Waarom Uggs kopen in New York?

New York is een echte fashionstad. Als ze iets hier niet hebben, dan zul je het waarschijnlijk nergens vinden. Je kunt er dus wel rekening mee houden dat de nieuwste modellen hier wel te koop zijn. Een andere goede reden om Uggs in New York te kopen, is dat de dollarkoers erg laag is. Hierdoor zijn Uggs in New York een stuk voordeliger om te kopen. Het kan behoorlijk wat schelen wanneer je ze in New York koopt, zeker wanneer je er toevallig toch al bent, bijvoorbeeld voor een reis of stedentrip.

Waar Uggs kopen in New York?

Er zijn twee winkels waar je heel goed terecht kunt om Uggs te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld naar Uggs Flagship Store. Deze kun je vinden in Upper West Side, dat vlakbij Central Park ligt. Het is een grote winkel, waar je een ruim aanbod aan verschillende Uggs kunt vinden. Het is zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar Uggs. De andere winkel waar je goed terecht kunt is Concept store, deze is te vinden in SoHo. Het is geen grote winkel, maar er zijn wel veel verschillende soorten Uggs in verschillende maten. Het personeel is ook erg behulpzaam hier.

Zijn er nog andere winkels?

Zijn er nog andere winkels waar je terecht kunt om Uggs te kopen in New York? Wanneer je toch niet kunt slagen in de twee Uggs Stores, dan zou je ook nog eens een kijkje kunnen nemen in één van de Warenhuizen. Denk bijvoorbeeld aan Macy’s. Het aanbod van Uggs is hier wellicht een stuk minder groot dan in de twee eerder genoemde winkels, maar wellicht dat je er net iets vindt in een maat waar je naar zocht.