Woodbury Commons

Woodbury Common/Shopliefhebbers opgelet! Wanneer je in New York bent en de beste koopjes wilt vinden, dan moet je zonder twijfel eens naar Woodbury Commons. Dit is één van de grootste en mooiste outlets ter wereld en kortingen zitten tussen de 20 en 65 procent. Ook kun je vaak twee kledingstukken halen en hoef je er maar één te betalen. Woodbury Commons mag je dus niet missen wanneer je naar New York gaat.

New York, shopstad

New York wordt gezien als een echte winkelstad. Er zijn veel leuke winkelbuurten, zoals Manhattan, Fifth Avenue en Soho. Er zijn talloze soorten winkels en mensen die graag shoppen, zullen in deze stad zeker aan hun trekken komen. Maar wanneer je echt veel wilt winkelen en ook nog eens flink wilt besparen op de kosten, dan is Woodbury Commons een echte must. Want als je ergens goed kan shoppen, dan is het daar wel.

Woodbury Commons

Woodbury Commons is één van de grootste en mooiste outlets ter wereld. Er zijn meer dan 220 verschillende winkels van grote namen als Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloe en Balenciaga. Het outletcentrum is prachtig gelegen, tussen de heuvels en de winkels zijn gevestigd in witte houten huisjes. Hierdoor is het heel erg sfeervol en leuk en oogt het soms zelfs een beetje als Oostenrijk of Zwitserland. In de winkels zijn geen TL-lampen of graaibakken, maar alles is overzichtelijk en duidelijk.

Op je beurt wachten

Het kan in Woodbury Commons erg druk zijn en het kan dus ook voorkomen dat er bij bepaalde winkels een wachtrij is voordat je naar binnen kunt. De drukte kan per dag verschillen, maar doorgaans zijn er altijd wel veel mensen. Dit kunnen Amerikanen zelf zijn, maar ook komen er erg veel toeristen op Woodbury Commons af.

Kortingen

De kortingen die je kunt krijgen bij de winkels in Woodbury Commons kunnen erg hoog oplopen. Er wordt erg veel gewerkt met het principe ‘wee halen, één betalen’ en dit wordt zelfs bij grote en bekende merken gedaan. Ook kun je tussen de 20 en 65 procent korting krijgen vergeleken met de normale winkels. En dit scheelt natuurlijk enorm veel geld!

Hoe kom je er?

Woodbury Commons is op ongeveer een uur rijden vanaf Manhattan vandaan te vinden. Je zou er zelf heen kunnen rijden met een huurauto, maar er gaan ook verschillende bussen heen. Deze vertrekken vanaf Port Authority Bus Terminal. Vaak gaan er twee of drie bussen tegelijkertijd. Zorg dat je ruim op tijd bent, want het kan erg druk zijn. Het is ook verstandig om een buskaartje minstens een week van tevoren te kopen. Dit kan ook online.